Klaverjassen voor gevorderden en beginners
Bij een ouderwetsche kroegsport, hoort een ouderwetsche brief. Wij vragen uw aandacht voor het volgende. Elke laatste dinsdag van de maand wordt er geklaverjast in de Spoek. We hebben een enthousiast en gezellig clubje mensen, maar er kunnen nog meer mensen bij! Doe je mee?
Hoe werkt het?

Dinsdag 26 september is de volgende klaverjasavond. Wil je mee doen? Meld je dan om 19:45 uur in de Spoek.

  • We spelen dus elke maand en je bekijkt per maand of je kunt en wilt komen. Je hoeft je niet op te geven, maar het is wel handig als we van tevoren weten of je komt.
  • De inleg is €3,00. Die betaal je contant aan de bar. Van de inleg worden prijzen gekocht. De drie deelnemers met de hoogste score winnen een prijs. De prijzen variëren, maar het zijn geen vleesprijzen.
  • Je speelt alleen. Dat wil zeggen: per boompje word je door het toeval aan een partner gekoppeld. Je speelt drie boompjes op een avond met drie verschillende partners.
  • We spelen Amsterdams.
  • We spelen eerlijk en serieus, maar niet met het mes op tafel! Er mag gelachen worden.

Kun je al klaverjassen, dan kun je dus meteen aansluiten. Kun je nog niet klaverjassen, maar wil je deze uitermate interessante, oldskool kroegsport leren, dan kun je in oktober drie gratis klaverjastrainingen volgen!
De trainingen worden gegeven op dinsdagen 3, 10 en 17 oktober van 20:00 tot 22:00 uur in café De Spoek. Je kunt de training ook als opfriscursus gebruiken.

We hopen je te zien. Met sportieve groet,
Klaas en Andrea